x

Woodland Festival 2018

00
 • 00

  Day

 • 00

  Hour

 • 00

  Minute

 • 00

  Second

Napovedujemo nepozaben spektakel: Woodland 2018

🔊7. JULIJA prihaja WOODLAND 2018! 🙌😍Bodi del najbolj epskega elektronskega festivala tega poletja! ✔️Unikatna lokacija ✔️ 3 odri ✔️20 DJev ✔️svetovne in domače DJ zvezde ✔️odrski showi ✔️kampiranje ✔️nizke cene pijače & hrane!Absolutno neprimerljivo vzušje te čaka na letošnjem Woodland 2018!▶️ TRENUTNA CENA VSTOPNIC – LE 18 eur – samo še do 6.6.❗ Na voljo tudi VIP in KAMP.Več o festivalu: www.woodland.siMain Stage – EDM music: Djs From Mars (Italy), Mari Ferrari (Russia), Vanillaz, Kosta Radman [Official], Clay Clemens, SECRET DISCO, Devious – Lab Doctor, Dj Yoco, Kasnich Brothers, DJ ContestDark Wood Stage – TECHNO & TECH-HOUSE music: Tim Urbanya, Damir Hoffman, Tea Vuckovic, Alex Ranerro, Jackie Dj aka Zero Absence, Ranchie, DJ ContestDaylight Stage – kamp: Ray Everon, DJ Contest

Objavil/a Woodland Festival dne Četrtek, 17. maj 2018

 

Vabljeni na epsko potovanje imenovano WOODLAND 2018 – Beats of Nature, ki vas popelje na unikatno prizorišče v osrčje narave. Prevzeli vas bodo neverjetni ritmi naših vrhunskih DJev in mamljivi ter spektakularni odrski nastopi!

Z letošnjim WOODLAND FESTIVALOM praznujemo že 5. OBLETNICO! 5 nepredstavljivih žurov, 5 izjemnih vzdušij in 5 omamnih noči je Woodland pripeljalo do mesta enega najbolj prepoznavnih in obiskanih elektronskih festivalov v regiji!

3 odri // 20 DJ-ev // vrhunski svetovni in slovenski izvajalci // atraktivno prizorišče // odrski showi // kampiranje // nizke cene pijače in hrane

★★ VSTOPNICE ★★
SUPER EARLY BIRD 12.90€ in EARLY BIRD 15€ – RAZPRODANO!!
➢ STANDARDNE – 18 € trenutna cena DO 6.6.
NA DAN FESTIVALA – 25 €
➢ KAMP – 6 € / osebo – nakup le v predprodaji
➢ VIP vstopnice – 31 € trenutna cena, na dan festivala 35 € (26 eur razprodano)
Omejena kapaciteta!

——————————————————————————–
★★ VEČ NA SPLETNI STRANI: WWW.WOODLAND.SI ★★
——————————————————————————–

● PRODAJA VSTOPNIC:
⇢ Eventim: http://bit.ly/VSTOPNICE2018
⇢ PETROL
⇢ POŠTA SLOVENIJE
⇢ BIG BANG
⇢ Kompas, (K)kiosk, 3DVA Trafika in druge…

● LINEUP
Na Woodland 2018 vas bodo razvajala svetovna in slovenska imena elektronske glasbe. Vrhunski izvajalci bodo letos – ob 5. obletnici festivala – prvič nastopili na enem izmed 3 odrov:

🔊MAIN STAGE🔊 – Electronic dance music
– Djs From Mars – Svetovna senzacija iz Italije, eni najbolj zaželjenih nastopajočih v celotnem DJ svetu. Uradna remixerja za največje svetovne zvezde: Sean Paul, Pitbull, Sophie Ellis Bextor, Dirty Vegas, Fragma, Ciara in mnogo drugih.
– Mari Ferrari – Iz Rusije prihaja ena najbolj vročih & sexy DJk na svetu. Z nastopi v več kot 70ih državah in ogromno oboževalcev po vsem svetu, ni dvoma, da bo letos absolutno zatresla Woodland.
– Vanillaz – Najuspešnejši in zaželjen DJ dvojec v regiji. Zaradi njune atraktivnosti nastopa in dovršenosti se že četrto leto zapovrstjo vračata na festival Woodland!
– Kosta Radman [Official] – Najbolj prepoznaven EDM DJa iz Hrvaške! Producent in avtor mnogih glasbenih hitov, ki so se vrteli tudi na MTV.
– Clay Clemens – Eden najbolj dejavnih slovenskih DJev, z mnogo nastopi in rezident kluba Cirkus ter Noa Beach Zrće.
– SECRET DISCO – Energični dvojec z mešanico udarnih elektronskih zvokov privablja občinstva po celotni Sloveniji. Imata tudi lastno oddajo na radiu Antena!
– Kasnich Brothers – Rezident festivala Woodland
– Dj Yoco – Eden najbolj aktivnih DJ-ev na slovenskem in zmagovalec večih tekmovanj, med drugim Magma X Dj za najboljšo tehnično izvedbo.
– Brtinzz – Zmagovalec DJ CONTEST Woodland 2018.

🔊DARK WOOD STAGE🔊 – Techno & tech-house music
– Tim Urbanya – Trenutno eden najbolj vročih in pogosto nastopajočih slovenskih DJev s svojo oddajo Rush Hour na VAL 202.
– Tea Vuckovic – Izjemno popularna in talentirana techno DJka z mnogo nastopi po Sloveniji in tujini.
– Damir Hoffman – Z izjemnim številom nastopov tako v Sloveniji kot tujini je eden najbolj prepoznavnih izvajalcev na slovenski elektronski sceni. Organizator Reload zabav, enega najmočnejših brandov v regiji.
– Alex Ranerro – Z veliko nastopi in s podporo tujih artistov se uvršča v sam vrh kvalitetne produkcije in visoke prepoznavnosti v regiji.
– Devious – Lab Doctor – Preko 17 letna zgodovina vrtenja glasbe ga uvršča v enega najbolj izkušenih slovenskih DJev. Razvil se je v pravega aktivista elektronske scene, zato je v ljubljanskem klubu Terminal ustanovil glasbeni laboratorij (THE MUSIC LAB LJUBLJANA)
– Jackie Dj aka Zero Absence – S ponosom predstavljamo starosto slovenske elektronske scene, saj je svojo kariero pričel že leta 1987. Tehnično in strokovno podkovan DJ z nastopi po celotnem svetu.
– Ranchie – Z množico nastopov na vseh pomembnih dogodkih po Sloveniji je eden najbolj priljubljenih DJev techno sveta, saj na svojih nastopih ustvari izjemen good vibe slog.
– Nino Slevec Chibba – Zmagovalec DJ CONTEST Woodland 2018.

🔊DAYLIGHT STAGE🔊 – Dnevno ogrevanje v kampu
– Ray Everon – Gotovo eden največjih podpornikov techna v Sloveniji. Leta 2016 je kot prvi ponesel zastavo I Love Techno na najvišji vrh v Sloveniji – Triglav. V zadnjem letu je nastopal po mnogih eventih v Sloveniji in prejel izredno pozitiven odziv ter podporo občinstva.
– Ian Carlast – Zmagovalec DJ CONTEST Woodland 2018.
– LVN – Zmagovalec DJ CONTEST Woodland 2018.
– Tristan Joseph – special guest

● O FESTIVALU:
⇢ PRIČETEK: SOBOTA 7. JULIJ – ob 20:00 (KAMP ob 15:00)
⇢ ZAKLJUČEK: NEDELJA 8. JULIJ – ob 7:00 (KAMP ob 14:00)
⇢ STAROSTNA OMEJITEV! Vstop osebam nad 18 let in z osebnim dokumentom!

● SUPER UGODNE CENE PIJAČ:
Woodland festival je namenjen vsakemu žepu saj je na prvem mestu vrhunska zabava. Zato boste lahko izbirali med pestro ponudbo vaših najljubših pijač priznanih alkoholnih in brezalkoholnih znamk (vključuje tudi mešanice) po cenah le od 1,9 € – 3,2 €.

● WOODLAND RESTAVRACIJA:
Visokokakovostna kuhinja v sodelovanju s priznanim gostincem, kjer se boste lahko kvalitetno in dobro okrepčali z najrazličnejšimi jedmi in prigrizki od 3 € dalje.

● PREVOZI:
Prevozi na WOODLAND so organizirani iz celotne Slovenije! BUS prevozi, VLAK v sodelovanju s Slovenske železnice, TAXI za vse prevoze v rangu 30 km od festivala. Podrobnejše informacije kmalu.

● LOKACIJA:
Woodland festival poteka v osrčju narave v Pristavi nad Stično v bližini Ivančne Gorice (4km). Pot do prizorišča je urejena & omogoča lahek dostop.
Dogajanje je na privat zemljišču, prisotnost na prizorišču ter prihod in odhod iz prizorišča zabave na lastno odgovornost!

✾ Spusti se z vajeti in zažuraj kot še nikoli prej v objemu dreves in vrhunske glasbe.
In ne pozabi; KAR SE ZGODI NA WOODLAND, OSTANE NA WOODLAND! (In v Woodland 2018 galeriji 😉 ) ✾

▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
WWW.WOODLAND.SI
FB: www.facebook.com/WoodlandFestival
ORGANIZACIJA – EPIC Events Slovenia: www.facebook.com/EpicEventsSlovenia
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪

Ivančna Gorica